Autor: 021.rs

Novi Sad
07.09.2021.
15:06 > 15:13
Muzička i Baletska škola od danas zvanično koriste novu zgradu na Limanu.
  • Zoran

    08.09.2021 10:40
    ponizavajuce
    hvala gradonacelnice sto vise necemo biti palanackog mentaliteta. . .toliko radite za sve nas!!!
    hajde malo poradite i na sebi!!!
    s tom zgradom ili bez nje!
  • Z

    07.09.2021 20:11
    Užas
    Zašto škola nije u bojama zastave? Zašto stoji latinični natpis? Pa jel to škola samo za sns-ovce ili za sve izdajnike?
  • Slavica sa 3.

    07.09.2021 20:09
    bome...
    Kao sto i slepa koka nadje crva tako i ovi nesrecni NS napredno-neobrazovani sirotanovici ponekad ubodu dobar nacin da potrose nase pare. Talova od kad je sveta i veka, verovatno je i bilo, al' su bar klinci i klinceze dobili sta im je stvarno trebalo! Ova zgrada je stvarno bila potrebna, napravljena na stogodisnjicu a i izgleda bombona!
    I da se razumemo, jedan dobar projekat u 100 nije povod da se i dalje glasa za strukturu koja jednom za celu deceniju uradi prekopotreban smislen projekat sa strateski razvojnim potencijalom. Ta da su nam svi projekti takvi tokom decenije di bi nam kraj bio?
    Nego htedoh reci nesto bitno - samo napred klinci i klinceze! Djuskajte, obrazujte se i uzivajte u zivotu! Budite jos veci ponos sebi, svojim roditeljima i nama, vasim sugradjanima i sugradjankama i celom Novom Sadu a ove politikante, botove i potencijalne negativnosti (a bome i gadosti, svakakvog sveta ovde na internetu ima) zanemarite, sve to dodje i prodje, vi treba da ostanete!
    U zdravlje je koristili i djuskali!
    teta Slavica :)
  • Slavica sa 3.

    07.09.2021 19:47
    novosadski
    Narode, ja stvarno nisam za ovu strukturu ali sto jeste - pored gomile glupo potrosenih nasih para u gradu ovo je zaista prava investicija! Bila je stvarno prekopotrebna! Stvarno skola izgleda kako bi skola ovog tipa i trebala da izgleda!
  • Starlifter

    07.09.2021 18:58
    Liman je jako naruzen sa ovom zgradom. Unistili ste sportsko i decije igraliste u i ovako prenaseljenom delu grada. Dosta nam je vasih vizija Novog Sada koji ste upropastili do te mere da vise nije za zivot. Zgrada skole je nevidjeni kic.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna